Sikeres mlm-nem csak mamiknak

Sikeres mlm-es

Jövedelemkiegészítés? Plusz pénz  a gyes alatt?

Igen, lehetséges! Szinte azonnal pénzhez juthatsz.

A hálózati marketing (mlm) számos előnye közül Számodra a legfontosabbak:

  • kidolgozott rendszer
  • kész termék
  • kész értékesítési terv
  • azonnali bevétel lehetősége

Anyukaként van épp elég tennivalód  a csemete körül, meg a háztartás is a fejedre nő. Ugyanakkor rengeteg jó kapcsolatra tehetsz szert a hasonló cipőben járó mamik körében, nem beszélve a már nagyobbacska gyerkőccel sétáló tapasztaltabb anyukákról, akiktől segítséget kérhetsz.

Arra akarok kilyukadni, hogy a gyes, a gyed alatt rengeteg kapcsolatra tehetsz szert, megismered kismamatársaid gondjait, igényeit, ahogy rólad is sok mindent megtudhatnak, ha őszintén beszélgettek. Minden nap végzel piackutatást:), csak épp nem így hívod.

Ez a kapcsolati tőke egész sokáig gyümölcsöző lehet, akár a gyerek érettségijéig szóló ismeretség, barátság köthető.

Segíthettek egymásnak  a bevásárlásban, ügyintézésben, és biztos lehetsz abban is, hogy új ismerőseid közül legalább egy anyuka foglalkozik valamilyen mlm hálózatban forgalmazott termék értékesítésével.

A beszélgetések során fény derül bevált termékekre, szolgáltatásokra, de ennél sokkal fontosabb, hogy egymást egyre jobban megismerve kiderülnek a problémák, az igények is! Ha eléggé figyelsz, egy kis  szerencsével megtalálhatod azt a réspiacot,  amelyiken te lehetsz az első értékesítő.

Számos mlm cég létezik és virágzik, neked csak a megfelelőt kell megtalálnod.

A lényeg az, hogy bár nagyon jó kiegészítő jövedelemre, mellékkeresetre tehetsz szert a termékek értékesítéséből (tarthatsz bemutatókat vagy spontán ajánlod ezeket egy-egy probléma megoldására), igazán tartós sikereket és egyre növekvő bevételeket hálózatépítéssel érhetsz el.

 

Update 2011. május:

Sikeres mlm-es

Szerezd meg ingyenes kiadványainkat és profitálj!

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress