A kincsed a névlistád

Online listaépítés mlm-eseknek

Ha mlm vállalkozásba fogsz, mert úgy látod, ez a megoldás a helyzetedre, tudomásul kell venned, hogy listának márpedig lenni kell!

Nem véletlen, hogy a szponzorod is azt kéri, hogy legyen egy listád, 100-200 fővel minimum. Ez a tőkéd. Ez az, amivel első körben anyagiak nélkül is gazdálkodni tudsz. Innen fognak kikerülni első vásárlóid és első regisztrált csapattagjaid is.

Persze nem megy mindenkinek olyan marha egyszerűen. A lista milyensége ugyanis a Te tükörképed!

Ha nem működik a listád, akkor valószínűleg nem a megfelelő emberek vannak rajta. Hadd magyarázzam el.

Van egy adott élethelyzeted, ennek megfelelően vannak ismerőseid, élő kapcsolataid. Ha a gondolataidat lekorlátozod ezekre a kapcsolatokra, akkor nagy valószínűséggel olyan embereket fogsz a listádra írni, akik hozzád hasonló helyzetben vannak. Esetleg nagyon picivel jobban vagy nagyon picivel rosszabbul állnak.

Ha másokat is szeretnél a listádon látni,olyanokat, akikből valóban törzsvásárló lesz, vagy valóban dolgozni akarnak egy mlm-ben, akkor neked is fejlődnöd kell. Ki kell nyílnod, többféle módszert alkalmaznod a lista építésére.

MLM-es listaépítés offline

  • Teremts kapcsolatokat, légy kedves, szerezz be minél több információt régi és új ismerőseidről.
  • Figyelj oda az emberek problémáira, hogy a megfelelő pillanatban segítséget ajánlhass, vagy csak elmesélhesd a tapasztalatokat!
  • Légy természetes, cseveréssz. Csak lazán, könnyedén.
  • Mindig legyél felkészült, azaz valamilyen szóróanyag legyen nálad. Lehet névjegy, kis ismertető szórólap, vagy más kiadvány. De mindig csak a megfelelőt használd és csak valódi érdeklődés esetén!
  • Ne csak Te add meg elérhetőséged – nincs rá semmi biztosíték, hogy keresni fognak.
  • Kérj névjegykártyát, telefonszámot, e-mailt. Ezért mindig legyen erre alkalmas kis jegyzetfüzet is nálad!

MLM-es listaépítés online

Az interneten kiválóan lehet listát építeni, ha a megfelelő eszközöket a megfelelő módon alkalmazod.

Az online vállalkozások oktatására, kiszolgálására számtalan cég alapult, az információáradatból nem könnyű kimazsolázni, hogy MLM-esként a listaépítéshez mire is van szükséged, ha online mlm-ben gondolkodsz. Főleg ha kezdő mlm-es vagy, és információtúltengésben szenvedsz.:)

Sebaj, segítek!

Rengeteg ingyenes lehetőség áll rendelkezésedre, hogy megismertesd magad, hogy megmutasd, milyen termékben találtad meg a megoldást a problémáidra, illetve hogy rajtad keresztül megismerjék mások is az általad választott mlm üzlet előnyeit.

Tulajdonképp azokat a módszereket kell alkalmaznod, amiket más online vállalkozások is használnak üzletük építésére. Feliratkozókat kell gyűjtened és vevővé kell őket konvertálni. A vevő ebben az esetben lehet a te vevőd, lehet törzsvásárló és lehet hálózatépítő.

  • Gyűjts feliratkozókat.
  • Adj nekik elegendő, az érdeklődésüknek megfelelő információt.
  • Segíts nekik, hogy ők is tudjanak online listát építeni.

Az online felépített listádon – ha megfelelő előkészületek után fogsz hozzá -, nagyobb arányban találsz majd megfelelő társakat mlm üzletedhez, mint amikor csak úgy ismerkedsz az offline világban.

Tehát hatékonysága miatt érdemes felépítened az online rendszeredet, hiszen ez folyamatosan hozza neked az újabb érdeklődőket. Közben pedig dolgozhatsz offline is, pl. tarthatsz bemutatókat és értékesíthetsz.

Az egyensúlyt akkor fogod megtalálni, ha kipróbálod magad online és offline egyaránt, és megtapasztalod, neked melyik módszer megy jobban, melyik áll közelebb személyiségedhez.

Nem tudod, hogyan fogj hozzá az online listaépítéshez?

Gyere, megmutatom!

Szerezd meg ingyenes kiadványainkat és profitálj!

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress