A Szerzőről

Tekintettel arra, hogy ez az oldalam mlm-mel foglalkozik, ráadásul még gyeses korszakomban találtam ki (kezdtem el, de közben sikerült letörölnöm a már kész tartalmakat:)), meg kellene próbálnom erre a területre koncentrálva bemutatkozni.

MLM-mel már 20 éves koromban is foglalkoztam (most 40 vagyok), és bár azóta sok  minden változott az mlm iparban, meggyőződésem, hogy a lehető legjobb választás, ha megtaláljuk a megfelelő céget és szponzort. Nekem nem volt szerencsém, nem találtam meg elsőre:). Viszont rengeteg tapasztalatot és tudást gyűjtöttem.

Az MLM kiváló lehetőséget nyújt mindazoknak, akik nem tudnak vagy nem akarnak elhelyezkedni.  Így pl. a kismamáknak is. De nem csak Gyes alatt érdemes belevágni egy MLM-be. Hanem pl. nyugdíjasként is. Vagy egyetemistaként, főiskolásként.

Csak tudni kell mérlegelni és egyensúlyt találni. Ebben szeretnék Neked itt segíteni.

Évek óta különböző oldalaimmal, projektjeimmel vagyok jelen a neten. Ennek természetesen feltétele volt, hogy elvégezzek egy-egy extra tanfolyamot, tanuljak, képezzem magam. Ez azóta is tart. Az online világ nem az a műfaj, ahol lehet lábat lógatni:). No de akkor valószínűleg nem is csinálnám.

Online sikertrénerként van egy általánosabb oldalam (www.gyesrolnetre.com), ahol főleg szolgáltatásokkal segítek az online vállalkozásban gondolkodóknak (coaching, weboldal- ill. blogelemzés).

A Gyes mellé cash:) kifejezetten az mlm iránt érdeklődő olvasóknak szól. Igyekszem  általános mlm ismereteket átadni az évek során gyűjtött tapasztalataimra támaszkodva,  de azért a videókból kiderül, hogy mely mlm mellett tettem le a voksom.

Ha nem ezekkel az oldalaimmal foglalkozom és éppen nem szponzorálok (tanítom a hozzám csatlakozókat), akkor sem unatkozom. Mert van 2 csodás lányom, akik más területen készült oldalaimhoz adnak inspirációt.:)

 

Powered by WordPress