Infók és segédanyagok a piacon

MLM-esként talán még fokozottabban igaz Rád, hogy egy életen át kell tanulnod.

Amikor belevágsz saját MLM üzleted építésébe (vevőkört, csoportot alakítasz ki), még akkor is észreveszed a tanulás, a folyamatos fejlődés szükségességét, ha arra a szponzorod,  a felső vonalad nem is hívja fel a figyelmed minden nap.

Először megismered a termékeket, szolgáltatásokat, amit a cég nyújt, illetve amit Te is tovább akarsz ajánlani. Átlátod a marketinget, az üzleti tervet. Megtanulod, hogyan hívj meg, hogyan bánj az emberekkel. ..

A tudás, a szükséges ismeretek egy részét a képzéseken, a szponzorod és felső vonalad segítségével meg tudod szerezni.

Aztán eljön az az  idő – remélhetőleg minél hamarabb -, amikor megnő az igényed egyéb ismeretek iránt is. Pl. pénzügyek, pénzgazdálkodás, időbeosztás, az ügyfelek nyilvántartása…

Válogatás nélkül igényelve az ingyenes anyagokat, meg kifizetni sok pénzt a fizetős “cuccokra” abban a hitben, hogy saját magadba fektetsz be… Nos, egy idő után rájössz, hogy a pénz egy részét elkönyvelheted tanulópénznek, mert nem azt kaptad, amit vártál. Ez nem biztos, hogy az anyag hibája, lehet, hogy Te nem voltál rá kész. Erre azért mindig gondolj!

Amit most ajánlok, az biztosan  megéri az árát!

Végülis mindenből tanulsz.

Mint ahogy én is azt teszem, a neten már 2007 óta. Vannak régi ismerőseim is ezen a nagy játszótéren. Vannak, akiket még nem ismerek személyesen, de az anyagaik érdekesnek tűnnek, vagy követem valamelyik platformon a híreket.

Van sok olyan anyag és szolgáltatás most is a piacon, amit jó szívvel tudok Neked ajánlani.

A MarketingMedve 2 megapackba érdemes beruháznod! Rengeteg olyan “cucc” van benne, amit szép sorjában megvettem volna, de most szinte ingyen van! Pl. Neked is fontos lehet a pénzügyi ismeretek miatt Dr.Tóth András könyve, vagy épp a Családi Élettervezés szoftver. Vagy az, hogyan készíthetsz ingyenes eszközökkel infoterméket. Vagy épp a Phototshop gyorstalpaló. Engem nagyon érdekel az üzleti angol…

Javaslom, nézd át a kínálatot, és ne sajnáld rá azt a 10ezer Ft-ot!

9 neves szakértő, tanácsadó gyűjtötte egybe az aktuálisan legfontosabb gondolatait, hogy segítsék mindazokat, akik úgy döntöttek, ki akarnak emelkedni a tömegből, sorsukat saját kezükbe kívánják venni. Neked tehát kötelező, minimum ez az ingyenes anyag.

De ha rám hallgatsz, akkor most beruházol a megapackra is. Mindössze 10ezer Ft. Hidd el, maximálisan megéri.

Szerezd meg ingyenes kiadványainkat és profitálj!

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress